SWEDEX - certifikat o poznavanju švedskog jezika

Veliko nam je zadovoljstvo ponuditi polaganje švedskog jezika za nivoe A2, B1 i B2 po propisima Evropskog okvira za strane jezike. Swedex certifikat je certifikat poznavanja švedskog jezika kao stranog, priznat u Švedskoj, ali i međunarodno, prilikom zapošljavanja, nastavka studija švedskog jezika itd. Test traje nekoliko sati, a testiraju se osnovne jezičke vještine: slušanje, čitanje, pisanje i govorenje. Možete ga polagati u grupi ili samostalno.

Test košta 450 KM, a cijena uključuje sve potrebne materijale i diplomu o poznavanju jezika. 

Prijave za polaganje ispita se vrše u prostorijama Udruženja Lingvisti. Avans od 10% plaća se pri prijavi (45 KM), a ostatak na dan ispita (405 KM). Avans je nepovratan.

Za sve dodatne informacije o Swedexu, posjetite web-stranicu: www.swedex.info, a za informacije o uslovima za testiranje obratite se direktno voditeljici testiranja Ameli Fifić na: [email protected].

 

O voditeljici testiranja

Amela Fifić, Profesorica švedskog jezika

saradnica

Profesorica švedskog jezika, historije i religijskih nauka u Göteborgu, u Švedskoj. Ovlaštena je voditeljica međunarodnih testiranja švedskog jezika za nivoe A2, B1 i B2. Već godinama živi u Švedskoj i aktivno se bavi sportom, jezicima, ali i organizacijom putovanja u BiH.

Comments

© 2015 lingvisti.ba All rights reserved.