Kontakt

Adresa Udruženja je Ložionička 15. Ako dolazite tramvajem, trebate izaći na stanici Socijalno i preći ulicu Zmaja od Bosne u pravcu supermarketa Hoše komerc i Zavoda zdravstvenog osiguranja KS. Idete pravo prema Mercatoru. Preći ćete dvije raskrsnice. Pred kraj zgrade, sa lijeve strane vidjet ćete prolaz. Idete kroz prolaz i skrenete lijevo. Prvi ulaz sa lijeve strane je broj 15. Mi smo na drugom spratu. 

Nažalost, nemamo lift. 

Ako dolazite autom, na drugoj raskrsnici prema Mercatoru skrenut ćete lijevo u ulicu Paromlinska. Onda narednu desno, pored staklene zgrade Razvojne banke. Na kraju ulice nalazi se parking. Skenut ćete desno, pa opet desno kroz prolaz. Tu ćete negdje parkirati. Lijevo pored baraka i desno u ulaz 15.

Dobro došli.

                                   
                                   
                               

Udruženje za jezik i kulturu "Lingvisti"

Ložionička 15
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovin
a

 

Možete nas kontaktirati na broj telefona:
Tel/faks: +387 (0)33 645 343

Uvijek smo dostupni na sljedeće e-mail adrese:

[email protected] - ako vas zanima nešto u vezi sa našim kursevima ili projektima

[email protected] - ako vam treba informacija u vezi sa sudskim tumačima, ako imate upit bilo koje vrste
[email protected] - ako ste naš član ili članica ili to želite postati, pišite na ovaj mail! 

Pitajte nas o prevođenju, o kursevima, o sudskim tumači(ca)ma, o privatnim časovima... jer mi smo vaš jezički resursni centar!

Na mailove odgovaraju:

Sandra Zlotrg, PROFESORICA BHS JEZIKA

izvršna direktorica

Magistrica lingvističkih nauka. Na Filozofskom fakultetu u Sarajevu studirala bosanski, hrvatski, srpski jezik i književnosti naroda BiH i komparativnu književnost. Radi kao lektorica i kao profesorica BHS jezika kao drugog/stranog. Zanima je feministička lingvistika i uživa u objašnjavanju kako gramatička pravila imaju smisla.

Lamija Čengić, profesorica engleskog jezika

uredska asistentica i voditeljica društvenih mreža

Studentica završne godine dodiplomskog studija na Filozofskom fakultetu u Zenici, na Odsjeku za engleski jezik i književnost. Radi kao prevoditeljica. Također govori turski jezik i voli istraživati o međusobnoj povezanosti i interpretaciji stranih jezika. Voli čitati o složenosti značenja u različitim kulturama.

Comments

© 2015 lingvisti.ba All rights reserved.