SWEDEX - certifikat za poznavanje švedskog jezika

Swedex certifikat za poznavanje švedskog jezika!

Veliko nam je zadovoljstvo ponuditi polaganje švedskog jezika za nivoe A2, B1 i B2 po propisima Evropskog okvira za strane jezike. Swedex certifikat je certifikat poznavanja švedskog jezika kao stranog, priznat u Švedskoj, ali i međunarodno, prilikom zapošljavanja, nastavka studija švedskog jezika itd. Test traje nekoliko sati, a testiraju se osnovne jezičke vještine: slušanje, čitanje, pisanje i govorenje. Možete ga polagati u grupi ili samostalno.

Test košta 450 KM, a cijena uključuje sve potrebne materijale i diplomu o poznavanju jezika.

Za sve dodatne informacije o Swedexu posjetite web-stranicu: www.swedex.info ili se obratite direktno voditeljici testiranja Ameli Fifić na: info@restillbosnien.se.


DATUMI

Naredni termin za održavanje ispita za SWEDEX certifikat (A2, B1 i B2 nivo) je 24. novembar 2017. 

Prijave se vrše do 6. novembra u prostorijama Udruženja Lingvisti. Avans od 10% plaća se pri prijavi (45 KM), a ostatak na dan ispita (405 KM). Avans je nepovratan.

Ako vas zanima više informacija o načinu prijave, kontaktirajte nas

O voditeljici testiranja

Amela Fifić, Voditeljica SWEDEX testiranja

Profesorica švedskog jezika

Profesorica švedskog jezika, historije i religijskih nauka u Göteborgu, u Švedskoj. Ovlaštena je voditeljica međunarodnih testiranja švedskog jezika za nivoe A2, B1 i B2. Već godinama živi u Švedskoj i aktivno se bavi sportom, jezicima, ali i organizacijom putovanja u BiH.

Comments

© 2015 lingvisti.ba All rights reserved.