Intenzivni ljetni kurs švedskog jezika

ponedjeljak, 4. februar 2019.

 

Intenzivni ljetni kurs švedskog jezika je organiziran u vidu intenzivne nastave u trajanju od dvije sedmice tj. deset radnih dana. Nastava traje četiri školska časa (po dva blok-časa od sat i po) sa 30 minuta pauze. Kurs je organizovan kroz 40 časova, na kojima ćemo čitati tekstove, raditi na konverzaciji, gramatici, razvijati sposobnosti slušanja itd. Materijal je biti prilagođen individualnim nivoima, a tekstovi koji se obrađuju odgovaraju potrebama svakodnevnog razumijevanja.

Postoji mogućnost održavanja dodatnih časova, te Vas molimo da u prijavnici naznačite ukoliko ste zainteresovani za njih.

Materijali su pripremljeni za više nivoa, od A1 do B2. Kada popunite prijavnicu, dobit ćete ulazni test da bismo odredili Vaš nivo. Nakon prvog dana je moguće da promijenite grupu ako vidite da je grupa u koju smo vas smjestili prelagana ili preteška...

Raspored grupa će se napraviti po završetku procesa prijava, te će se časovi održavati u jutarnjem i popodnevnom terminu, u skladu sa brojem grupa.

Kurs će se održati u terminu od 10. do 21. juna 2019. godine.

Cijena kursa je 500 KM.


Popunite aplikaciju

Amela Fifić, Profesorica švedskog jezika

saradnica

Profesorica švedskog jezika, historije i religijskih nauka u Göteborgu, u Švedskoj. Ovlaštena je voditeljica međunarodnih testiranja švedskog jezika za nivoe A2, B1 i B2. Već godinama živi u Švedskoj i aktivno se bavi sportom, jezicima, ali i organizacijom putovanja u BiH.

Comments

© 2015 lingvisti.ba All rights reserved.