Intenzivni kurs engleskog jezika

14. januar 2019
Za razliku od naših uobičajenih zimskih i jesenjih maratonskih kurseva engleskog jezika, Udruženje za jezik i kulturu Lingvisti ovaj put nudi nešto drugačije: engleski za sprintere! Od 4. do 15. februara organizujemo intenzivni konverzacioni kurs engleskog jezika, za vas koji želite sve i želite to odmah! 
ENGLESKI NA KRATKE STAZE
  • desetodnevni kurs
  • tri sata poduke svaki dan (dvije sesije od 90 minuta, sa pauzom između njih)
  • časovi u toku dana. Za sprintere koji rade, organizujemo i večernje sesije.
  • jedna sesija dnevno sa izvornim govornikom/com

    Trčimo prema zajedničkom cilju: razvezati jezik, osloboditi se straha i mentalne blokade i moći razgovarati o raznim temama na engleskom. Gramatiku ne štrebamo. Po potrebi obrađujemo određene gramatičke jedinice. 
    Dozvoljen je (i omogućen) doping kofeinom i čokoladom!

 


Za pohađanje intenzivnog kursa minimalni nivo poznavanja jezika je B1. Broj polaznika u grupi je od 4 do 8. Cijena kursa za 40 časova je 200 KM.

Da biste se prijavili, potrebno je ispuniti aplikaciju:

Popunite aplikaciju

Prijaviti se možete i tako što dođete do nas i upisni list popunite lično.

Podsjećamo, broj mjesta je ograničen!

JASENKA KAPETANOVIĆ, PROFESORICA ENGLESKOG JEZIKA

saradnica

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, na Odsjeku za engleski jezik i književnost. Završava magistarske studije iz prevođenja i nastave engleskog kao drugog/stranog jezika. Radi kao profesorica i prevoditeljica. Voli čitati i putovati, pronalaziti zanimljivu muziku iz različitih kultura i raspravljati o svemu i svačemu.

Amila Tutkur, Profesorica engleskog jezika

saradnica

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Sarajevu - Odsjek za engleski jezik i književnost. Trenutno privodi kraju magistarski studij na istom fakultetu. Radi kao profesorica engleskog jezika i prevoditeljica.  Članica je Udruženja od 2013. godine. 

 

Comments

© 2015 lingvisti.ba All rights reserved.